Krijg het gewaarborgd loon van je zieke arbeiders terugbetaald

Ben je een werkgever met arbeiders die onder het paritair comité van de bouw (PC 124) ressorteren en heb je gemiddeld minder dan 20 werknemers?

Dan kan je het gewaarborgd loon van je zieke arbeiders (PC 124) terugbetaald krijgen!

*zie onze FAQ voor de voorwaarden 

Belangrijk: medische attesten moet je ook tijdens jaarlijkse vakantie indienen!

Onze laatste werkdag voor de collectieve sluiting is 12/07/2024. Wij zijn terug tot uw dienst vanaf 05/08/2024. U zal in de eerste helft van augustus de bevestiging ontvangen van de ingestuurde attesten tijdens onze sluiting. De datum van uw mail telt als indieningsdatum.

Sinds 1 januari 2024 is er een nieuwe wet ingegaan waardoor werknemers hun recht op vakantie kunnen behouden tijdens ziekte.

Dit heeft ook gevolgen op je recht op terugbetaling gewaarborgd loon. Daarom willen we graag benadrukken: dien de medische attesten voor ziekteperiodes tijdens een de jaarlijkse vakantie ook tijdig bij ons in ! Is de werknemer ziek, dan is een medisch attest noodzakelijk. Twijfel niet om ons toch het attest te bezorgen.

 

Over Patrokov

Als bouwbedrijf betaal je patronale bijdragen op de lonen van je werknemers. Deze patronale bijdragen worden gebruikt voor heel wat voordelen voor jouw arbeiders maar er zijn ook voordelen voor jou als werkgever. 

Via Patrokov kan je het gewaarborgd loon van je arbeidsongeschikte (ziekte en privé-ongeval) arbeiders grotendeels terugbetaald krijgen. Deze dienstverlening is net zoals bijvoorbeeld de hospitalisatieverzekering van je arbeiders gefinancierd met RSZ-bijdragen. je dient je enkel aan te sluiten en de medische attesten tijdig aan ons te bezorgen. 

“Via Patrokov krijg ik het gewaarborgd loon terugbetaald van mijn zieke arbeiders.”

+
leden
+
Medische attesten per jaar
+
Jaar actief in heel België

Patrokov vzw

Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde

BE 0407.596.572

Contactgegevens